Monday, November 22, 2010

21.11.2010

itulah tarikh yang sangat bermakna dalam hidup kami...

tarikh dimana EILDA dan FILANEE disatukan sebagai suami isteri setahun yang lepas..

that's right! hari ini kami menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang pertama..



BUT....................

we celebrate it individually! huhu...
takperlah, later-later kita akan sambut...when we meet each other next month...

walaupun orang kata, "ala, baru setahun, tengoklah nanti dah masuk 10 tahun ker, 5 tahun ker, dah tak ingat pun" HUH! biarlah apa org nak kata...kita takleh nak predict apa yang akan berlaku pada masa akan datang...
aku berharap my lovely hubby takkan lupa tarikh tersebut sampai bila-bila...
tak semestinya nak kena sambut grand-grand, yang penting tak lupa..itu ajer..tak susahkan?





apa-apa pun, i really really love him so much...
and we really hope this marriage last forever...

love u so much honey...[if you read this..hehe]

3 comments:

edzlin007 said...

Cantiknya blog akak. Happy Anniversary :)

cikLai said...

selamat ulangtahun eilda..im happy 4 u...n always pray 4 yr happiness...

-iDa said...

sweet <3